Werken bij F-Act  

Werken bij F-Act

Degenen die bij F-Act werken zijn allemaal gepassioneerde musical en theater mensen. Allemaal hebben ze ofwel een kunstopleiding of een interne opleiding bij F-Act genoten. Daarnaast is een groot gedeelte ook afgestudeerd als leerkracht in het basis of secundair onderwijs. De meeste coaches bij F-Act geven afwisselend één en soms twee keer les in de week, variërend van één tot zes lesuren en afhankelijk van hun vrije tijd. De één als zelfstandige in bijberoep, de andere op basis van een vastgestelde vrijwilligersvergoeding.
Kijk onder het tabblad 'Vacatures' of er iets voor jou bij zit.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar drama-, zang- en danscoaches in de omgeving van: Waalwijk en Valkenswaard (Nederland) en in België in de omgeving van: Tongeren en Mol.
Eigen vervoer is een pre.
Stuur jouw CV en motivatie naar vacature@musicalfact.com

Denk jij dat er bij jou in de buurt behoefte is aan een musicalschool zoals F-Act en deze is niet in de omgeving, stuur dan de locatie en jouw CV en motivatie naar vacature@musicalfact.com

Stage plaatsen

Jaarlijks hebben wij één of meerdere stagiaires over de vloer, variërend van PO leerkracht tot leerlingen van zowel de toneelschool als aan het algemeen kunstonderwijs.
Bij ons heb je de kans om het hele scala aan activiteiten te ontdekken en er intensief aan deel te nemen en mee te werken. Van start tot finish, van schrijven tot productie, van les geven tot decorbouw. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met ons via: vacature@musicalfact.com