Ticketservice  


Wordt verplaatst!
3 & 4 april 2020 vervalt

Het Geheim van de Torenkruiers

Is het waarheid of fantasie? En waarom hebben de gewone geschiedenisboeken dit verzwegen? Zou het te maken kunnen hebben met de al eeuwendurende strijd tussen de twee plaatsjes Doordonk en Schellemonde, of wil men niet praten over de magische krachten die hier plaats hebben gevonden???
Het originele verhaal van F-Act.

De leden van F-Act Pelt / Bocholt-4 spelen deze musical op een nog nader te bepalen datum in 2020.
Reserveringen blijven gewoon geldig. In overleg met de speelgroep en het theater wordt er naar een nieuwe datum gezocht.

Verhaal, script en regie: Vincent Renes

Bestellen

19 & 20 juni 2020

De terugkeer van de Nanny

Het is 2020. Een school waarbij kinderen en volwassen het elkaar niet altijd even gemakkelijk maken lijkt geheel te ontsporen. Zeker de leerlingen van klas 3b hebben meer interesse in hun Smartphone, dan in de lessen en in elkaar. Wanneer de situatie onhoudbaar lijkt te worden en juffrouw Monique is opgestapt, verschijnt uit het niets Nanny Hopkins. De lessen die zij gaat geven zullen de toekomst voor eeuwig veranderen en dat zij daarbij gebruik maakt van haar bijzondere krachten, mag duidelijk zijn.
Een wonderlijke reis door de tijd die je meesleept door dit prachtig verhaal.

De leden van F-Act Boxtel spelen deze musical in juni 2020 in Oirschot.

Verhaal, script en regie: Vincent Renes

Binnenkort beschikbaar

september oktober 2020

URINETOWN

Urinetown ofwel “Zeikstad de Musical’, is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie.
Het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc's uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.
Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken. Urinetown speelde succesvol op Broadway en groeide uit tot een ware cult-hit.
Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak.
Urinetown wordt begeleidt door een LIVE orkest.

Regie: Vincent Renes

Binnenkort beschikbaar

medio november 2020

Bubblegum, Back to the class of '58

Het is 1958 en de wereld verandert. Rock en Roll verovert de wereld, de transistorradio is voor iedereen bereikbaar en zelfs de eerste TV’s verschijnen in de huiskamers. Op het meisjesinternaat maken ze dit jaar kans, om voor de vijfde keer op rij het zangconcours te winnen, met als hoofdprijs een bedrag van maar liefst 50’000 Amerikaanse Dollars.
Lukt het Moeder-Overste om haar pupillen in het gareel te houden. En wie heeft het gemunt op de hoofdprijs, zonder daarvoor te zingen?
Rock and Roll en Ballads wisselen elkaar af in deze nieuwste musical van F-Act.

De leden van F-Act Velm spelen deze musical medio oktober november 2020.

Verhaal en script: Vincent RenesCopyright © Musicalfact 2008 - 2020 * Privacy * Disclaimer