'TANGO'  The Musical  

Over de musical

Club Tango bestaat al ruim 17 jaar. Kirsten en Mary-Jo, twee zussen en tevens eigenaressen van de zaak, zijn al jaren de hoofdact in de club. Helaas gaat het steeds slechter met de club, mede door Kirsten die het allemaal niet meer ziet zitten en zich steeds vaker opsluit in haar werkkamer met een goede fles whisky.
Het personeel van de club is vol lof over de zaak en probeert van alles om het geheel draaiende te houden.
Zo worden er zelfs scholieren ( stagiaires) warm gemaakt voor het entertainment wereldje. Kirsten moet het allemaal met lede ogen aanzien en niemand, zelfs haar eigen zus Mary-Jo niet, weet wat haar nu eigenlijk dwars zit en haar zo in een dip heeft doen zakken. Wanneer er tot overmaat van ramp, in de ogen van Kirsten, ook nog kamers worden verhuurd in het pand, laat ze zich helemaal niet meer zien, want daar heeft ze helemaal niets mee.
Ondanks dat iedereen zijn uiterste best doet om de club te redden, lijkt het allemaal geen zin meer te hebben. Of zouden er personen zijn die méér weten over Kirsten en over wat haar zo dwars zit? Zijn het de stagiaires, het personeel of is het iemand van de gasten?
Deze voorstelling werd alleen gespeeld door middelbaren en volwassenen.

 

  • Premiere: 18 oktober 2014 - Bocholt

Foto's: Wim Alblas FotografieCopyright © Musicalfact 2017 * Privacy * Disclaimer